Rumsren?

Vi kämpar för att nu få lilla Polly 9 veckor rumsren så fort som möjligt. Jag vill ju berätta att vi har mycket emot oss, haha! Vi bor 3 trappor upp utan hiss, det är över -20 ute just nu. Men vi kämpar på! Springer i trapporna, tvingar lilla Polly kissa ute. Vi vill inte skjuta upp detta med rumsrenheten, det måste ske på en gång trots allt!

Hur har ni gjort med era hundar för att få dem rumsrena på bästa sätt?Kommentarer
Postat av: Veronika

Oh, lilla Polly=)

Jag har alltid tagit bort allt som är absorberande på golvet som ex mattor, så att det inte är kissvänligt på golvet. Sen att man går ut efter mat, lek & sömn. Man lär ju sig när hunden brukar vara nödig.

Sen brukar jag ge maten mellan kl06-18 uppdelat på 3 gånger & bara någon leversnitt precis när den ska sova. Då blir den inte nödig på natten, för den blir färdig på sista kvällsrundan vid kl22.

Sen kan man ju se så att den inte överransonerar vatten, för då kissar den ju oxå hela tiden.

Min sista BC höll sig i 3 timmar på dan och 7 timmar på natten till han var 16 veckor. Men min terv som jag har nu så har jag sprungit varannan timme till han var 16 veckor om han inte sov i några timmar, förrutom på natten då han klarat sig i 8 timmar. Efter 16 veckor är de ju bättre på att hålla sig och man kan ju hoppas på att den säger till när den är nödig. Men om den vet att den kommer ut sen (befäst av rutinen), så brukar de försöka hålla sig.

Hur har du gjort med dina andra? Vems är taxen på headern? De andra känner jag igen=)

Ha en bra dag!

Hälsningar Veronika & hundarna

2010-12-22 @ 08:32:23
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: Sabina

Ni är så duktiga som springer hela tiden. Jag tror det är tricket, att springa ut efter alla möjliga aktiviteter som ni gör.Ang, mörkerrädsla så tror jag att dom mest läser av matte/husse.

2010-12-22 @ 12:13:45
Postat av: Carina

Ja jag gjorde som du, och berömde när de kissa ute men sa inget när de kom inne. Men det är ju inte så kul när det är så här kallt. Krita tycker det är kallt ute och tycker inte det är så kul ute. Medan Nova tycker om snön och far runt som en tok ute!

2010-12-22 @ 17:36:17
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: linaa vikken pina

Ni gör helt rätt men vissa hundar e svårare än andra att få torra... se bara Smilla hon e 4år o väljer fortf att skita inne då o då.

2010-12-22 @ 23:31:17
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0