Rullande hunddagis?

Tänk dig att du rastar diin hund på morgonen och sedan åker till jobbet. Medans du är på jobbet kommer någon hem till dig, hämtar upp din hund, transporterar den i en bra och säker bil med burar. Åker till något trevligt ställe och befinner sig ute i skog och mark flera timmar om dagen. När du kommer hem är hunden redan lämnad, nöjd och glad.

Den idén har funnits flera gånger och det är en företagsform som redan drivs i Sverige.

Vad tycker ni om detta hunddagis på hjul?


Bild:google

Rädslor

Framåt de tidiga morgontimmarna sitter jag och tänker lite grann. Kommer att tänka på vad hundarna är rädda för som jag ändå tycker är lite roligt så skratatr lite grann!

Min schäferblandning jag hade för många år sedan han var jätterädd fär en liten tomte jag hade i grå ull som jag tog fram i juletider. Denna tomte är ca 2 dm hög med lyva och allt, jättesöt! Bara det att Rocky smög och kröp omkring denna tomte, haha! Varje år!Goliat är en liten fegis han har en del rädslor! Han gillar inte bilar som svischar förbi honom, han gillar henner inte flugor ute hos mamma och pappa! Han kopplar ihop dessa flugor med flugsmällan han äär rädd för, det har blivit en ond cirkel av det hela! Såklart blev han stycken i rumpan av en jättefluga (geting) i somras som grädden på moset.Luzza rottweiler är rädd för mammas porslinshund i verklig storlek som en tax ungefär! Hon har fått lukta på den men verkar vara lite läskig fortfarande, sen var hon jättenojjig för skrivaren vi hade på golvet för någon vecka sedan. Hon smög fram mot sen och hoppade högt när den lät!Haha!

Är era hundar rädda för något speciellt? :)


Underbara hundar man har
Kärlek


Mops!

Hahaha!


Helg fylld av jobb!

Det är trist att åka till jobbet om kvällarna. Jag vet att min familj har det mysigt hemma i soffan! Men vad gör man då?! Vem vet, snart kanske jag kommer se mer av hundarna i familjen iallafall? Jag har fortfarnade inte sagt något om vad som kommer hända men ni kommer att få veta!

Nu är det iallafll helg!
Ska ni göra något speciellt med era 4 beningar i helgen?

Jag kommer bara sova tack vare jobbet så det blir upp till sambon att hitta på något kul!


Luktar blöt hund!

Nu börjar våren så sakta smyga sig på! Solen visar sig och plusgraderna är välkomnande. I och med detta smälter snön mer och mer och det blir blött ute! Hundarna blir blöta, drar in massvis med smuts och luktar verkligen blöt hund! Bara att dra fram dammsugaren lite extra, torka tassarna noggrant och kanske bada hunden någon gång.

Jag märker på många sätt att jag är en djurmänniska som inte är så brydd i detta med smuts, hår och illaluktande hundar. Jag tycker inte blöt hund luktar så illa, jag tycker inte det är jättekul med grus under strumporna men det kan jag leva med ibland, att det är hår i sängen får jag också acceptera eftersom jag väljer att ha mina älskade djur under täcket om nätterna.Nu är det Fredag igen, hoppas ni alla får en jättefin helg!


PANG!

För ett tag sedan försökte vi börja lära in "spela död" på Goliat jack russeln! Sedan har det inte blivit av att vi fortsatt! Jag kommer ihåg då jag skulle lära honom rulla runt. Jag fick börja med att låta honom ligga och sedan rulla honom med handkraft, han gjorde inte en tendens till att ens försöka rulla. Jag nötte, nötte och nötte. Helt plötsligt en dag kunde han det! Lycka! Envishet lönar sig. Så nu efter att ha fått lite inspiration ska jag ge mig på spela död igen!

Vad är ert bästa trix?

Bus!

När man är liten tycker man att allt är spännande! Då kan det gå så här:


Gosehunden har nu lite mndre innehåll men matte och husse har det mjukt på golvet"

Min Jack russel brukar alltid rota i min handväska om den står framme då han ör ensam hemma. Han älskar lypsyl, läppglans och handkräm! Extra lycka och matte har någott gott i väskan!

Har ni något minne av ett ordentligt bus era djur gjort?

RSS 2.0