Sova?

Har era hundar en egen sovplats?

Vad sägs om denna?


Denna finns HÄR!Här har vi trasiga tuggade hundbäddar som är väl använda. Men på något sätt tycker jag de är mysiga även fast det kan vara tid att byta ut dem snart...

Kommentarer
Postat av: VERONIKASTJEJSNACK

Hahaha, vilken söt liten hundsäng=)

Ja de har väl tuggat och sovit in sig i era hundbäddar. Sover de alltid i dem? De är i er säng med väl, har jag för mig, fniss. De älskar säkert dem, hundbäddarna=)!Mina har inga egna bäddar längre, för de valde annat. De sover i en fåtölj i sovrummet eller i min säng. Ibland ligger Viktor på golvet i dörröppningen till sovrummet om han är varm. Om Lim tycker att vi bökar förmycket, så lägger han sig i soffan i TV-rummet. Han kan även svalka sig på golvet alldeles bredvid min säng.Mina fåtöljer och soffan är av skinn, så de är lätta att torka av & rengöra=)Hoppas att ni får en bra dag!

Kram

2011-02-23 @ 07:32:46
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: VERONIKASTJEJSNACK

Hej!Hoppas att allt är bra med dig! Jättefin bild på dig & Polly inne hos Lina pina!!Jag har fastnat lite i smörgåspåläggs inspirationen, fniss. Har du lust att skriva några vardags &/eller lite festligare pålägg som inspiration till mig på mitt "smörgåspålägg-inlägg"? Vad har ni på frukostbordet eller önskade att ni hade?=)Ha det toppen!

Kramelikram

2011-02-25 @ 07:43:38
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: ansepanse

båda vovvarna har egna mjuka korgar i köket men nattetid sover de i vår säng och på kvällarna myser de tv-soffan

kramar

2011-02-25 @ 17:48:23
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0