Tandlossning och gemensamma promenader

Lillan har nu blivit över 4 månader och hennes tänder börjar bytas ut till stora fina vita tänder. 2 småå rackare har vi hittat, nu ser hon ut såhär i gapet!




Idag var det hundpromenad på stan! Lina annordnar ofta dessa promnader men väldigt få engagerar sig i att verkligen komma. Sist var en ursäkt att det inte var på en helgdag, idag var det söndag men vi slutade på 5 personer ändå. Jag tycker detär en jättekul grej att samlas ett het gäng och socialträna på stan. De flesta verkar positiva till detta men dyker aldrig upp. Beror det på att det är vinter och folk inte går ut med sina djur eller att de helst går ensamma?

Vad tycker du? Skulle du vilja träffas ett helt gäng och socialträna hunden med andra hundar och bland folk på stan?

Kommentarer
Postat av: ansepanse

det skulle jag jättegärna göra, men vi bor på landet och då blir det ju inte samma sak

kramar

2011-02-13 @ 22:05:54
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: VERONIKASTJEJSNACK

Ja, det verkar kul!! Vi har det här oxå (fast jag har inte vrit med än), men det har haft uppehåll ett bra tag nu. De här tar 50 kr per gång & man går i ca 1 & 1/2 timme.



Hihi, söt lilla Polly är!! Snygga naglar!

Ha det toppen!

Kramkram

2011-02-13 @ 23:24:45
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: Carina

Sv. Ja dessa pass är inte så roliga alla gånger, men igår hade vi inte en enda patient, så det var för lungt, tiden går ju så långsamt! Hoppas du får en bra nattvecka.



Här har vi också några som fixar dessa promenader, jag går allt för sällan på dem, det är väldigt trevligt och jätte bra träning för Nova. Men det är på vardag kvällar vi sju och då är jag redan helt död, det blir väll bättre när det är ljusare ute och man har lite mera energi!



Hihi va söt hon är :)



Ha det bra

2011-02-14 @ 09:37:37
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0