Godbitar!

Jag är dålig på att använda godis till mina hundar. Vet dock att godis som avledning fungerar mycket bra på Goliat och vid inlärning är ju godis ett måste för oss!

Vad gillar era hundar bäst?

Mamma och pappa brukar torka älglever i ugnen, detta älskar hundarna! Just nu har jag ingen lever hemma utan kör med training bites jag beställde från Oliviers petfood.


Jättebra rätt mjuka bitar!


Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Vi brukar köra med olika sorters godis, men oftast blir det nog Frolic. :)Sv: Ja, man får dammsuga sängen regelbundet om det ska funka med vovvarna i sängen :PHa en fin dag!

2011-01-04 @ 04:22:56
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Veronika

Oh, vilken fin bild på er!! Ser härligt ut!

Jag mötte precis min vaktmästare här utanför när jag var ute med hundarna. Han tyckte jag borde träna mer sa han. Min hundar var busig, suck. Han busade med dem, då blir de laddade. Han tyckte nog inte att vi såg lika härliga ut som er, haha. Fast han får faktiskt skylla sig själv!

Det med badet på valpen direkt var en nödlösning. Jag har inte behövt det tidigare på andra valpar, men min BC såg så arg ut. Hans ögon höll på att trilla ut ur ögonhålorna & han morrade riktigt nerifrån avgrunden. Men efter mat, promenad & bad så lugnade han sig & sen sov vi tillsammans på golvet. Dagen därpå så luktade han jättemycket på honom & sen lekte de. Min BC ville bestämma lite om sovplatser etc. fast då sa jag till. Sen har det gått bra, fast de är ju tuffa hundar båda, så jag har ju koll liksom=)

Till vardags har jag mest leversnittar. Men får jag något kött över eller så så tränar jag direkt med det. Kanske lägger ett spår, eller bara kör lydnad i tv-rummet. Om jag kör ett träningspass så har jag kött, kyckling och ibland blodkorv.

Jag har oxå torkat lever så som ni, de älskar det!!

Kul att du skriver om sådana saker, alltid hittar man något guldkorn att ta till sig eller inspiration. Ursäkta att mina kommentarer blir så långa, men du ställer ju en fråga & jag är en hundnörd, hahahahaha.

Ha det super!

Kram Veronika & hundarna

2011-01-04 @ 11:07:26
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: Kicki

...använder mestadels torkad blodpudding, tycker att mina sätter leversnittarna i halsen...de e ju både billigt å nyttigt med blodpudding...askulle jag inte ha de hemma så e de köttbullar som gäller!!

2011-01-04 @ 11:10:42
URL: http://gammtackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0