Hund i bil

Hur fraktar ni era hundar i bilen?

Jag låter mina åka i bur i bakluckan. Då vet jag vart dom är jag håller dom så skyddade jag kan!
Nu har jag en kombi så då kan de stå i bakluckan, innan hade jag dem i baksätet fastspända. Det fungerade också bra men det var svårt då man skulle ha passagerare med :)
Jag har en lös bur nu men helst skulle jag vilja ha en fast bur delad i 2 att montera i bakluckan, ska kika upp lite vad sådan finns och vad de kostar till Ford Mondeo.


Bilder: Google


Kommentarer
Postat av: Carina

När jag sticka tröjor åt dem första gången hade jag luva, men nu sist tog jag utan luva.

Ja det är skönt att det fungerar lite bättre med henn själv, men förut var hon så duktig och vi körde agility, men sen vet jag inte vad som flög i henne och hon dumma sig och vi fick inte vara med, http://carinaduvefjord.blogg.se/2010/september/agilitykurs-1.html. Efter det blev jag så ledsen och besviken och tappa lusten lite. Sen paja min nacke och då blev det ingen träning alls. Så nu har jag fått börja om lite, har fortfarande inte riktigt hittat lusten till agilityn, får lite ont i magen när jag tänker på det. Men jag har tänkt att gå några privatlektioner, så jag får hjälp på vägen och komma igång igen.

Krita och Nova sitter i bur bak i kombin, de ska åka säkert!

Ha det bra

2011-01-06 @ 09:22:47
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Veronika

Hej!

Mina åker alltid i bur bak, med undantag har de åkt på golvet fram om jag åker med någon annan.

Jag skulle vilja ha bara grind bak med skiljevägg. Burar stjäl utrymme. Fast det hålls ju renare på fönster och bilmatta om man har dem i bur=)http://www.ke-produkter.com/hund_grindar.htmhttp://knverk.se/http://www.jeppe.com/burar/fordmondeo-00.htmlHoppas att ni har det bra!

Kram

2011-01-06 @ 22:09:29
URL: http://veronikastjejsnack.blogg.se/
Postat av: Kicki

...vi har bur å vi köpte den billigt, den e självklart ny å vi fick bestämma lite själva hur vi ville ha den...kika in på www.hundburar2008.com eller se värt att kika in på

2011-01-07 @ 08:03:14
URL: http://gammtackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0