Hund+Jobb

Nu när jag fått en hel del nya läsare så blir jag nyfiken på er som är hundägare vad ni gör med era hundar om dagarna när ni jobbar, om ni jobbar, vad jobbar ni med?

Jag jobbar varannan vecka natt på ett hotell, dessa veckor sover jag om dagarna så hundarna blir inte ensamma men något oaktiverade om det inte är som nu när min sambo är hemma om dagarna och tar hand om hundarna.


Kommentarer
Postat av: Alice

Hej Sara, och tack för din kommentar. När jag är ensam hemma kommer alltid någon hem på lunchen så jag får gå ut. De gånger ingen hinner hem på lunchen följer jag med och sitter i bilen (som står inne i ett varmt garage). Då går matte ut med mig på alla raster och där får jag också träffa en massa roliga människor...

2011-01-31 @ 09:52:47
URL: http://alicedoggyblogg.se
Postat av: ansepanse

mina hundar är aldrig ensamma eftersom jag inte jobbar, vi har det bra hela dagarna med andra ord :)

kramar

2011-01-31 @ 11:05:11
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Både jag och sambon jobbar heltid, men vi har ju löst det med att bygga hundgårdarna mot huset och sätta in små hundluckor åt dem så att de kan gå ut och in som de själva önskar under dagen :)



Jag ville inte ha en väldans massa hundkojor ute på tomten, så det fick bli så här :)

2011-01-31 @ 12:28:35
URL: http://ww.henrikolsson.eu
Postat av: linaa vikken pina

Jag jobbar nätter o då e dem själva eller som oftast e min bror hemma hos mig o sover med doggsen. Blir lättare sen när man blir 2 om hundarna:D

2011-01-31 @ 12:33:47
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Carina

Sv. Jag har jobbat så med Krita och Nova också, fungerar så där när jag går med dem själva och inte alls när jag går med dem båda. Men nu ska jag ta hjälp utifrån med privatlektioner.



Krita och Nova är med Micke på jobbet om dagarna, förutom den vecka som jag har jour då är de hemma med mig!



Ha det bra

2011-01-31 @ 17:09:58
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Christina

Vad bra att dina hundar inte behöver vara ensamma så mycket. Mina är heller nästan aldrig ensamma. Men jag har ju förmånen att kunna jobba mycket hemifrån dels är jag doktorand i sociologi och dels har jag en webbutik www.csigora.com med lite hundsaker som jag provat mig fram till. Men visst kan många hundar ha ett bra liv även om ägarna jobbar, bara de inte är ensamma hela den tiden. Sen finns ju möjlighet med hunddagis och dagmatte. Tror att det kommer bli mer och mer vanligt framöver.

2011-01-31 @ 19:14:20
URL: http://socialahundar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0